Szilvi

Árnics Szilvia


Gyógymasszőrként felnőttekkel foglalkozom, kiemelkedő tapasztalattal rendelkezem az egészségügyi pályámnak köszönhetően. Önállóan, és a gyógytornászokkal együttműködve is teljeskörű kezelést tudok nyújtani.

Bővebben
Reka

Burkus Réka


Szülészet-nőgyógyászati és urológiai páciensekkel foglalkozom, de emellett a mozgásszervi problémák kezelése is a munkám fontos részét képezik.

Bővebben
Kinga

Deres–Horváth Kinga


Gyermekrehabilitációs szakgyógytornászként, csecsemők és gyermekek speciális mozgásterápiáját végzem, a gerincferdülés kezelése kiemelten fontos számomra.

Bővebben
Olivia

Fedics–Lamos Olívia


Gyermekrehabilitációs szakgyógytornászként, csecsemők és gyermekek krónikus megbetegedéseinek, fogyatékosságainak és károsodásoknak gyermekkora vonatkoztatott speciális mozgásterápiáját végzem.

Bővebben
Renáta

Horváth Renáta


Elsősorban mozgásszervi rehabilitációs területen tevékenykedem, de a gerincferdülés terápiája is kiemelt helyet foglal el az életemben.

Bővebben
Leller Katalin

Leller Katalin


Traumatológiai, ortopédiai, reumatológiai kórképekkel és kiemelten sportsérülésekkel foglalkozom. Korábban az AUDI ETO KC női kézilabda csapatának gyógytornásza voltam, jelenleg pedig a GYŐRI ÚSZÓ SE kerettagjainak a gyógytornászaként tevékenykedem.

Bővebben
Erika

Solymosné Kővári Erika


Mozgásszervi eredetű panaszok kezelésével foglalkozom manuálterápia – Barvicsenko - módszer segítségével is.

Bővebben
Krisztina

Soós Krisztina


1995 óta elsősorban ortopédiai, reumatológiai és traumatológiai betegségek kezelésével foglalkozom. A korházi pályám alatt ezen betegségek kezelésében kiemelkedő tapasztalatot és jártasságot szereztem.

Bővebben
Aliz

Szarka Alíz


Szülészet-nőgyógyászati páciensekkel foglalkozom kiemelten, de emellett a mozgásszervi problémák kezelése is a munkám fontos részét képezik.

Bővebben
Lilla

Szilbek-Király Lilla


Kiemelten a gerinc mozgásszervi betegségeinek kezelésével és megelőzésével foglalkozom.

Bővebben
Katalin

Vass Katalin


Munkám során főként ortopédiai betegségek és traumatológiai műtétek rehabilitációját végzem gyermekek és felnőttek részére egyaránt.

Bővebben
Bejelentkezés