Réka

Burkus Réka


Szülészet-nőgyógyászati és urológiai páciensekkel foglalkozom, de emellett a mozgásszervi problémák kezelése is a munkám fontos részét képezik.

Bővebben
Kinga

Deres–Horváth Kinga


Gyermekrehabilitációs szakgyógytornászként, csecsemők és gyermekek speciális mozgásterápiáját végzem, a gerincferdülés kezelése kiemelten fontos számomra.

Bővebben
Leller Katalin

Leller Katalin


Traumatológiai, ortopédiai, reumatológiai kórképekkel és kiemelten sportsérülésekkel foglalkozom. Korábban az AUDI ETO KC női kézilabda csapatának gyógytornásza voltam, jelenleg pedig a GYŐRI ÚSZÓ SE kerettagjainak a gyógytornászaként tevékenykedem.

Bővebben
Erika

Solymosné Kővári Erika


Mozgásszervi eredetű panaszok kezelésével foglalkozom manuálterápia – Barvicsenko - módszer segítségével is.

Bővebben
Krisztina

Soós Krisztina


1995 óta elsősorban ortopédiai, reumatológiai és traumatológiai betegségek kezelésével foglalkozom. A korházi pályám alatt ezen betegségek kezelésében kiemelkedő tapasztalatot és jártasságot szereztem.

Bővebben
Lilla

Szabados Evelyn


Főleg mozgásszervi panaszokkal küzdő páciensekkel foglalkozom. Traumatológiai, ortopédiai műtéten átesett páciensek korai/késői rehabilitációjával.

Bővebben
Aliz

Szarka Alíz


Szülészet-nőgyógyászati páciensekkel foglalkozom kiemelten, de emellett a mozgásszervi problémák kezelése is a munkám fontos részét képezik.

Bővebben
Renáta

Sipőcz-Horváth Renáta


Elsősorban mozgásszervi rehabilitációs területen tevékenykedem, de a gerincferdülés terápiája is kiemelt helyet foglal el az életemben.

Bővebben
Kata

Vass Kata


Munkám során főként ortopédiai betegségek és traumatológiai műtétek rehabilitációját végzem gyermekek és felnőttek részére egyaránt.

Bővebben
László

Mécs László


Sportrehabilitációs, ortopédiai és traumatológiai panaszokkal foglalkozom elsősorban, a maitland manuálterápia és a fascia kezelés területe kiemelt helyet foglal el az életemben.

Bővebben
Bejelentkezés