Időpontfoglalás és lemondás


Időpontot e-mail-ben és telefonon is kérhet, ahol röviden megbeszéljük, hogy milyen problémával keres fel minket. A lemondást kérem legalább 24 órával a kezelés ideje előtt jelezze, ellenkező esetben a kezelés díjának 50%-át fel kell számolnunk. Ez az egyéni és a csoportos kezelésekre is érvényes.

Első találkozás


A kezelések minden esetben mozgásszervi állapotfelméréssel kezdődnek, kérjük hozza magával a korábbi leleteit, zárójelentéseit ambuláns lapokat és/vagy a képalkotó vizsgálatok eredményeit. Hozzon kényelmes ruhát, lehetőleg rövid szárú nadrágot és/vagy rövid ujjú pólót, és egy nagy méretű törölközőt vagy kezelőkendőt. Az első alkalom minimum 30 percet vesz igénybe, de 1,5 óra is lehet, ez az adott problémától függő. A vizsgálat végén megbeszéljük, hogy milyen kezelésre és nagyjából mennyi ideig van szüksége.

Érkezés, parkolás


Telefonon tájékoztatjuk, hogy pontosan hol találja a rendelőt. Kérjük érkezzen legalább 5 perccel az időpontja előtt. Késés esetén sajnos nem tudjuk a kezelést tovább tartani, sem az óradíjból engedni. A parkolás az utcán lehetséges.

Fizetés


Rendelőinkben készpénzzel tud fizetni. A kezelésről kérésre egészségpénztári számlát állítunk ki, több egészségpénztárral szerződésben állunk, emiatt az egészségpénztári kártyáját kérem hozza magával.

Kapcsolattartás


Kérem, hogy telefonon, sms-ben vagy e-mail-ben keressenek minket, az egyéb közösségi fórumok oldalai (pl. privát facebook oldal) nem alkalmasak szakmai konzultációra.

Köszönjük az együttműködését!

Bejelentkezés